Over mevrouw de uil

Wat begon in 2007 als een bescheiden webwinkel met voornamelijk retro kinderspeelgoed en gerestylde babyledikantjes, is heden ten dage uitgegroeid tot een volwassen webshop met een mix van authentieke kindermeubels en unieke vintage interieur-items voor volwassenen.

Woon je met kinderen? Hou je van een interieur met karakter? Geef je een meubel of accessoire vaak net een andere functie dan oorspronkelijk bedoeld is? Mix je graag oud met nieuw en bepaal je zo al zoekende je eigen stijl?

Mevrouw de uil verkoopt originele vintage items voor de kinderkamer én voor je eigen 'volwassen' interieur. Meubels en accessoires die een verhaal en een geschiedenis met zich mee brengen. Meubels die liefst zo veelzijdig mogelijk zijn en flexibel ingezet kunnen worden. Zo staat een sixties rotan stoeltje 's zomers heel leuk in de tuin of serre, maar kan in de wintermaanden ook een fijne hangplek zijn op de tienerkamer. Een oude schoolkast kan de eerste jaren speelgoed herbergen en daarna je eigen serviesverzameling of boekencollectie. Een bijzettafeltje uit je woonkamer verhuist na een tijdje naar de kinderkamer om daar als nachtkastje te dienen. Een wandrek dient eerst als opbergrek boven de commode, maar biedt na de babytijd plaats aan je mooiste keukenspullen. Zo omring je je met spullen die je langzaam maar zeker dierbaar worden, waar je je eigen verhaal aan toevoegt en die soms een leven lang meegaan en misschien zelfs weer doorgegeven worden aan de volgende generatie. Hoe leuk is dat?

Contactinformatie:

Gwen Roffelsen

Mevrouw de uil

Burgemeester van der Weidenlaan 58

5741 AV Beek en Donk

Telefoon: 0492-462880

Rekeningnummer: NL46SNSB0866279849 t.n.v. Mevrouw de uil

BIC: SNSBNL2A

Kamer van koophandel: 17204252

BTW nummer: 165767285B01

Inzake BTW: bijzondere regeling - gebruikte goederen